TOK-PACK Kft
Cégadatok
Cégismertető
Elérhetőség
EU pályázat
Környezetvédelem
Partnercégeink
Referenciák
Termékeink
KEZDŐ OLDAL


 

Tok-Pack Kft. 1998-ban alakult Kecskeméten, tulajdonosai magánszemélyek. A vállalkozás fő tevékenysége a 1721 TEÁOR számú papír csomagolóeszköz gyártás, amelyhez kizárólag olyan alapanyagokat használnak fel, melyek megfelelnek mind az EU-s, mind a hazai környezetvédelmi előírásoknak, kizárólag 100%-ban újrafelhasznált papírból készülnek.

Eredetileg egy állandó munkára alapozva fénycsövek csomagolására szerveztük a céget, a cégnév is ebből származik. A speciális hullámpapír csomagolásra célgépet építettek. Rövidesen felmerült az igény egy hullámpapír gyártó gépsor beruházására, melyet egy használt hullámgép beszerzésével, és teljes felújításával oldottuk meg.

Az idők folyamán a termékskála bővülése újabb célgépek megépítését igényelte.

Az eredmény jelentős részét visszaforgattuk, a lehetőségekhez képest folyamatosan fejlesztettük a technológiát és a gépparkot. Mára sikerült elérni, hogy egy új, saját korszerű üzemben folytatjuk a termelést. Az árbevétel nagyobb hányada a korszerű csomagolóanyagok értékesítéséből származik. Néhány évvel ezelőtt jelentünk meg ezekkel a termékekkel beszállítóként.

A kiváló minőségnek, rugalmasságnak és a folyamatos piackutatásnak köszönhetően dinamikusan bővült az ügyfélkörünk. Így jelenleg már több mint 190 cégnek szállítunk. A jó kapcsolatnak köszönhetően nem csak az ügyfelek száma nő folyamatosan, hanem a beszállított termékek skálája is bővül.

Mára megfelelően képzett, és motivált stabil szakembergárdát sikerült kiépíteni, mely a minőségi termelés meghatározója.

A cég jelenlegi létszáma 20 fő, a szakember-gárda kiválóan képzett, nagyon kicsi a fluktuáció.

Cég történet:

-       1998 február megalakul a Tok-Pack Kft tokgyártás
-       2000 január hullámpapír gyártás
-       2001 hullámpapír térkitöltő-gyártás
-       2002 élvédő gyártás
-       2004 november új saját telephely , 112 m2 iroda és szociális épület, 406 m2 csarnok I. ütem
-       2007 szeptember 446 m2 csarnokbővítés II. ütem
-       2009 augusztus a EU Wellen Kft beolvad a Tok-Pack kft-be
-       2010 hullámpapír tömb gyártás
-       2011  február új 820m2-es alapterületű új üzem és raktárcsarnok